Jäta navigatsioon vahele

Teksti suurus

Kontrastsus

×

INFO noortevahetuse taotlejatele: APV – tooge taotluse G. ja I. osades eraldi tegevusena välja!

Nagu teate, on teil võimalus korraldada enne päris noortevahetust oma partneritega ettevalmistav kohtumine (inglise keeles Advance Planning Visit -APV) ja seda me soojalt soovitame, kuna kogemus näitab, et sellest on ühe hea noortevahetuse korraldamisel palju abi.

Vormilised reeglid: APV leiab aset selles riigis kus noortevahetuse põhitegevuski. Kohtumine on lühike – see saab kesta kuni 2 päeva ja sellest saab osa võtta 1 kuni 2 grupiliiget igast noortevahetuses osalevast riigist (kahe osaleja puhul peab üks ettevalmistaval kohtumisel osaleja olema kindlasti projektis osalev noor). Loe lähemalt.

Kulud:  APV kohtumise tarvis on võimalik taotledatoetust kui teie projekti tegevusele nr 2:  erikulude alt (majutus- ja toitlustus) ning eraldi kaetakse ka transpordikulud  (täpsemalt vaata siit).

 

Kuidas vormistada?

G.1. Õpirännete detailid: Palun sisestage planeeritavad õpiränded

Tegevuse nr (A1) valige rippmenüüst “Ettevalmistav kohtumine – noortevahetus”

sisestage kõik vajalikud andmed ja siis vajutage  “+” pluss nupule e  “Lisa õpiränne” ja siis tekib Tegevuse nr : A2 = noortevahetuse põhitegevus (kohtumine/laager).

NB! Ärge unustage, et ka APV päevakava on kohustuslik. Taotlusvormis on vastav tähelepanek kirjas: palun lisage plaanitavate tegevuste tegevuskavad (sh ettevalmistava kohtumise tegevuskava) käesoleva taotlusvormi peatükk “LISAD” juurde

näidis:

 

APV_2015 taotlusvormis